Voorstellen

De trainingen en cursussen bij Ma-ai Trainingen worden verzorgd door Denise van der Neut. Vanaf het behalen van haar diploma’s is zij werkzaam geweest bij diverse (grote) internationale bedrijven als Management Assistente/Directie Secretaresse. In haar vrije tijd geeft ze al geruime tijd groepslessen aan volwassenen in de sportschool. In juni 2018 heeft ze haar 2e Dan Jiu Jitsu behaald.

Gedurende 2016 heeft ze de opleiding Docent Gevaarsbeheersing met positief resultaat afgesloten, gevolgd door een opleiding tot Jiu Jitsu Leraar A in mei 2019. Door deze opleidingen kan ze haar twee grote hobby’s, het lesgeven en Jiu Jitsu, combineren. Het geven van Jiu Jitsu lessen, weerbaarheidstrainingen en cursussen geeft haar erg veel plezier en voldoening.

Ze is aangesloten bij de SRDG (Stichting Register Docent Gevaarbeheersing). Dit keurmerk zorgt ervoor dat er kwaliteit aangeboden wordt. Door het volgen van de door de stichting jaarlijks verzorgde bijscholingen en de lerarentrainingen van de Judo Bond Nederland, is en blijft de kwaliteit gewaarborgd.